Servicii

Servicii de curăţenie diverse

Acceptăm orice provocare pentru că suntem experţi în curăţenie

Curăţenia casei

O casă curată e întotdeauna o casă nouă, indiferent dacă încerci sau nu să-i recreezi stilul.

Îngrijirea grădinii

Curățarea spațiilor. O grădină îngrijită e spaţiul cu energii pozitive în care iubeşti să te relaxezi.

Spălare auto

Cu siguranţă weekendurile tale nu au fost făcute pentru spălarea maşinii…, aşa că, lasă asta în grija noastră.

Spălarea covorului

Vrei să ai un covor care să arate ca nou? Solicită, azi, ajutorul nostru.

Îţi spălăm COVOARELE

Respectăm întreg procesul de spălare pas cu pas fără excepţie


Analiză

 Covorul dvs. este atent analizat în funcţie de tipul de ţesătură, pentru stabilirea celei mai bune metode de spălat şi a detergenţilor speciali folosiţi.


Desprăfuire

 Covorul este introdus în desprăfuitorul profesional pentru eliminarea prafului şi murdăriei. Acesta asigură atât desprăfuire prin vibraţii cât şi aspirarea covorului.


Spălare

 Spălarea propriu-zisă este efectuată cu ajutorul unei maşini automate de spălat (tren de spălat covoare) ce efectuează procedurile de Prespălare, Spălare, Clătire şi Rulare


Clătire

 Aceasta se realizează în două etape, atât în trenul de spălare cât şi în centrifugă, eliminându-se astfel detergentul.


Stoarcere

 Se realizează cu ajutorul unei centrifugi profesionale care asigură o stoarcere eficientă şi o reducere a timpului de uscare (elimină 95% din apă).


Uscare

 Uscarea rapidă a covoarelor se realizează cu ajutorului unui dezumidificator profesional care încălzeşte, ventilează şi extrage umezeala în spaţiul interior special amenajat.


Finisare

 Covorul este aspirat şi periat pentru o curăţare impecabilă şi pregătit pentru livrare!

 Apelând la serviciile noastre, satisfacţia este garantată.

Serviciile noastre sunt acolo unde vrei tu 

Ne deplasăm oriunde în țară

Trebuie doar să ne contactezi şi să soliciţi un serviciu, iar noi vom face restul, în oricare județ din România  ar fi locaţia ta.

#

01. Curăţenie săptămânală

Menţinerea casei tale în deplină curăţenie este treaba noastră.

#

02. Curăţenie ocazională

Ai un eveniment important în familie şi vrei ca totul sa strălucească ? Lasă pe noi.

#

03. Cosmetică auto

Niciodată nu îi poţi oferi maşinii tale timpul meritat pentru cosmetizare. Acum îţi sărim noi în ajutor.

04. Spălare/Curăţire covoare

Pentru curăţarea covoarelor folosim centrifuga de covoare. Această unealtă ne ajută să obţinem rezultate calitative şi vizibile de curăţare.

Cu ajutorul centrifugii, procesul de curăţare al covoarelor va fi mult mai uşor, covoarele vor arăta impecabil, şi veţi avea garanţia că acestea au fost curăţate  la nivel optim.

Operatorii care se ocupă de linia de spălătorie covoare City Clean au rolul de a analiza fiecare covor, materialul din care este confecţionat şi fiecare pată pentru a şti ce procedură de curăţare şi ce soluţii chimice să utilizeze.

Noi îţi spălăm, uscăm şi parfumăm covoarele astfel încât vor fi ca noi. Toţi paşii din procesul de spălare sunt urmaţi de echipa noastră specializată astfel că la final vei avea un covor curat şi fără deteriorări.

Un alt serviciu pe care ţi-l oferim este curăţarea mochetelor. Deşi nu pare complicat, totuşi curăţarea mochetei este destul de pretenţioasă.

În timpul spălării şi curăţării mochetei, ţinem cont de anumite detalii, tocmai pentru a nu distruge textura din care a fost confecţionată mocheta. Echipa City Clean se va ocupa de mocheta ta şi va avea grijă ca aceasta să îşi păstreze calitatea avută la cumpărare.

Curăţatul tapiţeriei este un proces care de multe ori ridică mari probleme. Curăţarea canapelelor de multe ori este superficială şi nu este făcută pentru a îndepărta mirosurile şi toate bacteriile din ţesuturile mobilierului. Iar spălatul canapelei uneori devine un adevărat chin din cauza dimensiunii ei dar şi din cauza părţilor din care este compusă. City Clean se ocupă de curăţarea tapiţerie, de curăţarea şi spălarea canapelei şi a saltelei într-un mod profesionist.